For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

Publications

Journal Papers
sort ascending
Characterization of the binding of cyanidin-3-glucoside to bovine serum albumin and its stability in a beverage model system: A multispectroscopic and chemometrics study May 2020
Bread making process optimization: Staling kinetics, relationship of batter rheology, shelf life, quality and sensory characteristics of Barbari bread August 2014
Response surface optimization of Barbari bread making process variables: Interrelationship of texture, image and organoleptic characteristics; using image analysis for quality and shelf life prediction August 2014
Application of glazing for bread quality improvement May 2012
The physical properties of fig as a function of moisture content and variety September 2010
Effect of polyols addition on the shelf-life extensions and quality of flat bread fortified with soy flour October 2009
. ارزیابی و بهینه سازی زمان و سرعت مخلوط کردن خمیر بر خواص کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ Summer 1394
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های نان بربری غنی شده با سویا Fall 1391
بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ. Spring 1390
مقایسه و تاثیر استفاده از پلی الها در رومال های فرموله شده به منظور افزایش ماندگاری نان Fall 1388
تاثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری Summer 1388
Conference Papers
sort ascending
A case study on the relationships between selected crumb image and dough rheological features of Barbari flat bread as influenced by dough mixing and proofing time Fall 2013
Development of shelf stable Iranian Barbari bread using hurdle technology November 2010
Staling and quality of Iranian flat bread stored at modified atmosphere in different packaging January 2010
Effect of humectants addition on the shelf-life extensions and quality of Iranian bread October 2009
اندازه گیری کمی رنگ فست گرین در نوشیدینی هابا استفاده از کروماتوگرافی لایه نازک و تکنیک پردازش تصویر Fall 1392
مروری بر تاثیر غنی کننده های طبیعی و سنتزی آهن بر خواص کیفی و ماندگاری محصولات نانوایی Fall 1392
بررسی ارتباط میان برخی از خواص دستگاهی نان مسطح بعنوانی تابعی از زمان مخلوط کردن با استفاده از روش سطح پاسخ. همایش ملی صنایع غذایی Winter 1390
بررسی برخی خواص فیزیکی، اصطکاکی و ایرودینامیکی انجیر خشک. Summer 1387

تحت نظارت وف ایرانی