Characterization of the binding of cyanidin-3-glucoside to bovine serum albumin and its stability in a beverage model system: A multispectroscopic and chemometrics study |
May |
2020 |
Bread making process optimization: Staling kinetics, relationship of batter rheology, shelf life, quality and sensory characteristics of Barbari bread |
August |
2014 |
Response surface optimization of Barbari bread making process variables: Interrelationship of texture, image and organoleptic characteristics; using image analysis for quality and shelf life prediction |
August |
2014 |
Application of glazing for bread quality improvement |
May |
2012 |
The physical properties of fig as a function of moisture content and variety |
September |
2010 |
Effect of polyols addition on the shelf-life extensions and quality of flat bread fortified with soy flour |
October |
2009 |
. ارزیابی و بهینه سازی زمان و سرعت مخلوط کردن خمیر بر خواص کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ |
Summer |
1394 |
بررسی تاثیر نوع بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده بر ویژگی های نان بربری غنی شده با سویا |
Fall |
1391 |
بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ. |
Spring |
1390 |
مقایسه و تاثیر استفاده از پلی الها در رومال های فرموله شده به منظور افزایش ماندگاری نان |
Fall |
1388 |
تاثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری |
Summer |
1388 |