Skip to main content
For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser
Dr. Seyedhossein Razavizadegan jahromi
Assistant professor of food chemistry
Search form
Search
English
فارسی
Research Projects
University Research
بررسی سیستم های موجود پخت نان و بهینه سازی و انتخاب سیستم مناسب برای تولید نان با ماندگاری بالا.
بررسی انواع افزودنی ها و بهینه سازی سطوح مصرف موثر آنها در افزایش ماندگاری نان
ارزیابی کیفیت آردهای گندم موجود و ارائه راهکارهای تنظیم و یکسان سازی کیفیت به منظور تولید نان با ماندگاری بالا
ارزیابی و بهینه سازی شرایط تخمیر مناسب جهت افزایش ماندگاری نان
استفاده از روش های مختلف بسته بندی جهت نگهداری طولانی مدت نان
بررسی تاثیر استفاده از لفاف های مختلف بته بندی در افزایش ماندگاری نان
Projects with Industry
تولید نان با ماندگاری بالا (ماندگاری یک سال) برای مصارف نظامی
Home
Biography
Publications
Research Projects
Teaching
Students
Laboratories
my page
تحت نظارت وف ایرانی